Dr. Vlad Popovici

- preşedinte

Absolvent ca şef de promoţie al Facultăţii de Istorie şi Filosofie din Universitatea “Babeş-Bolyai”, secţia Istorie, a obţinut diploma de doctor în anul 2008.

A coordonat mai multe proiecte de cercetare finanţate de CNCS-UEFISCDI între 2007-2012 şi a făcut parte din echipele de cercetare ale altor proiecte similare între 2005-2012. A beneficiat de finanţări pentru editare de cărţi din partea ANCS (2008) şi AFCN (2010).

În prezent este membru al unui proiect de cercetare finanţat de CNCS-UEFISCDI şi colaborează la editarea Bibliografiei Istorice a României, numărându-se printre autorii ultimului volum (XIII).

Este autor şi editor al mai multor cărţi, colecţii de documente, studii şi articole.

Dr. Rada Varga

- vicepreşedinte

Absolventă ca şef de promoţie a Facultăţii de Istorie şi Filosofie din Universitatea “Babeş-Bolyai”, secţia Arheologie, a obţinut diploma de doctor în anul 2012.

A beneficiat de mai multe finanţări din partea CNCS-UEFISCDI, a fost membră în echipa mai multor proiecte finanţate de CNCS-UEFISCDI şi AFCN între 2007-2012. A beneficiat de finanţări pentru editare de cărţi din partea ANCS (2010, 2011).

În prezent este membră în echipa de cercetare a unui proiect finanţat de CNCS-UEFISCDI.

Este co-autoare şi editor al unor volume de specialitate, autoare a mai multor studii şi articole, membră în redacţia revistei de popularizare ştiinţifică “DE ANTIQVITATE”.

Dr. Alexandru Onojescu

Absolvent al Facultăţii de Istorie şi Filosofie din Universitatea “Babeş-Bolyai”, secţia Istorie şi al Masteratului de Studii Sud-Est Europene, a susţinut public lucrarea de doctorat în octombrie 2012.

A făcut parte din echipele de cercetare a două proiecte finanţate de CNCS-UEFISCDI. A beneficiat de finanţări pentru editare de cărţi din partea ANCS (2008) şi AFCN (2010).

În prezent este membru al unui proiect de cercetare finanţat de CNCS-UEFISCDI.

Este co-editor al mai multor volume şi autor al unor studii şi articole privind istoria Transilvaniei în secolul al XIX-lea.

Ana-Maria Truţă

Absolventă a Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”, şi a unui Masterat în Politici ale Uniunii Europene organizat de UBB Cluj-Napoca şi Universita degli Studi di Padova. Beneficiară a mai multor programe de formare profesională externă la Universita del Sacro Cuore Milano şi Universitatea din Utrecht.

A efectuat activităţi de voluntariat în cadrul mai multor ONG-uri [Societatea Studenţilor Europenişti (Cluj-Napoca), Asociaţia VIP - Voluntari pentru Idei şi Proiecte (Bucureşti)] şi în cadrul unor programe organizate de Delegaţia Comisiei Europene în România sau Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală Cluj-Napoca.

A fost Manager de Proiecte şi Consultant în cadrul unor firme de consultanţă în obţinerea finanţărilor din programe europene. În prezent este Assistent Manager la compania SC ENEL România SA

Septimiu Ranta

Absolvent al Facultăţii de Studii Europene şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”. Absolvent al Masteratului de  Managementul Calităţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerii.

A efectuat activităţi manageriale şi de consultanţă în cadrul mai multor firme din Cluj-Napoca şi Bucureşti, în domeniul atragerii finanţărilor europene şi a implementării proiectelor.

În prezent este manager de proiect în cadrul firmei SC TILS România SRL Bucureşti.

Este traducător autorizat în/din limbile română-engleză, engleză-română.